product image

Bioland Junior Sirop de Creștere

Pentru juniori la înălțime!

Pentru a crește mare și puternic, juniorul tău are nevoie de toată susținerea pentru a se dezvolta frumos și armonios. Calciul este esențial în perioada copilăriei, mai ales atunci când sistemul osos este în formare, iar oasele încep să se dezvolte în înălțime.

Bioland® Junior Sirop de Creștere este un complex de calciu, magneziu, zinc și vitamina D3, sănătos și delicios, care ajută la creșterea și consolidarea sistemului osos, reușind să fie în același timp un excelent aliat al imunității. Având o formă de suspensie, pentru o absorbție eficientă în organism, cu un gust plăcut, răcoritor, de mentă și portocale, Bioland® Junior Sirop de Creștere este alegerea ideală pentru copii de peste 1 an.

 


Ingrediente: 5 ml sirop conţin 375 mg carbonat de calciu corespunzător la 150 mg calciu ionic, 180 mg hidroxid de magneziu corespunzător la 75 mg magneziu ionic, 21 mg gluconat de zinc corespunzător la 3 mg zinc ionic, îndulcitor (zahăr) şi excipienţi.


Mod de administrare: Copii 1-2 ani: 5 ml de 2 ori pe zi. Copii 3-12 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. Adolescenți peste 12 ani şi adulţi: 10 ml de 2 ori pe zi. Femei gravide și femei care alăptează: 10 ml de 2 ori pe zi.

Left Right
X